fbpx

Vinduespolering Odense

Ring i dag på tlf. 66 11 48 11

Send en mail til ael@stige-vinduespolering.dk

Vinduespolering for private, offentlige og erhvervskunder i Odense

Stige Vinduespolering vasker og polerer vinduer på hele fyn og i trekantsområdet. Vi har mange års erfaring med vinduespolering – siden 1975 har vi serviceret både private, offentlige- og erhvervskunder. Uanset hvilken type ejendom du ønsker dine vinduer pudset, kan vi hjælpe. Kontakt os allerede i dag, uanset hvilken opgave du eller din virksomhed måtte have – Stige Vinduespolering ApS er dit sikre valg for en stabil og kvalitetsbevidst leverandør inden for vinduespolering.

Vinduespolering for private i odense

Polering af alle husets vinduer, kan for de fleste virke som en uoverskuelig og tidskrævende opgave, som man udskyder til sidste øjeblik. Efter aftale, kan vi sørge for at dine vinduer står skarpt både udendørs, indendørs og ikke mindst i højden. Du kan være sikker på, at kvalitet og grundighed er nøgleord for os. Vi kører aldrig, før vi er sikre på, at vores arbejde lever 100% op til dine forventninger. Vi servicerer kunder på hele Fyn og i trekantsområdet. Vi tilbyder desuden alt inden for vinduespolering – uanset om du skal have pudset dine vinduer med indvasker og skvis eller med vores rentvandsanlæg som producerer 100 % rent og kalkfrit vand, står vi klar til at hjælpe dig.

Vinduespudsning hos det offentlige

Hos Stige vinduespolering har vi løsninger til både skoler, børnehaver, plejehjem og andre kommunale institutioner. Vi leverer den bedste kvalitet, når det kommer til vinduespudsning. Bl.a. sørger vi altid for kun at benytte miljøvenlige og kemikaliefrie midler. Derudover fremstiller vi selv vores kalkfrie vand, ved hjælp af vores eget renseanlæg. Her sørger vi for at vandet er renset for kalk, salt og andre mineraler, så der ikke efterlades striber på vinduerne. Vi er desuden certificeret af SBA (servicebranchens arbejdsgiverforening), der sikrer kvalitet, respekt for miljøet, samt optimale arbejds- og personaleforhold.

Polering af vinduer hos erhvervskunder i Odense

Vi er vant til at håndtere opgaver for større erhvervskunder i Odense. Om end det gælder vinduespolering af større facader på Odense havn, eller polering af hotel Odeons vinduesfacader, står vi klar med professionelt og grundigt personale. Vores vinduespudsere arbejder både fra lift og stige, så altid kan hjælpe dig i højden – og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Vi er hele tiden med på udviklingen i branchen, både når det gælder teknikker og miljøvenlige alternativer. Hvis du skal bruge en vinduespudser til jeres virksomhed, eller måske ønsker en fast aftale, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Hos Stige Vinduespolering har vi det rette udstyr, så vi altid kan komme til dine vinduer uanset højden. Vores profesionelle vinduespudser arbejder både med lifte, såvel som stiger. Vores udstyr rækker derfor både til store facader, såvel som indgangspartier. Hos os er ingen opgave for stor, og vi klarer vinduespoleringen for alle huse til både til private, erhvervs- og offentlige kunde

Efter kunden har kontaktet os via telefon, mail eller vores hjemmeside, bliver vi sammen enig om et tilbud vedrørende vinduespudsningen. Herefter aftales en specifik dato, hvor at vores ydelse udføres. Når vi besøger vores kunder, går vi aldrig på kompromis med fagligheden og sikkerheden. Vores 47 års erfaring i branchen gør, at vi altid leverer en stabil og fleksibel service. Vi er derfor også din garanti for en kvalitetsbevidst vinduespudsning.

Lignende opgaver i området

Udfyld nedenstående og vi sender dig et tilbud snarest

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage til dig med et tilbud indenfor 24 timer.

Vi flytter i nye lokaler!

Allerede pr. 1/10 er vi at finde i Odense kanalpark på Havnegade 100, bygning F på 2 sal.
Vi takker til vores naboer siden 1999 her i Lahnsgade og glæder os til at hilse på vores nye naboer.
 
Vi håber at mange af jer får lyst til at komme og hilse på når vi er kommet på plads. 🫶✌️