fbpx

Vinduespolering Svendborg

Ring i dag på tlf. 66 11 48 11

Send en mail til ael@stige-vinduespolering.dk

Vinduespolering for privat-, erhvervs- og offentlige kunder i Svendborg

Stige Vinduespolering vasker og polerer vinduer på hele fyn og i trekantsområdet. Uanset om du skal have pudset dine vinduer med indvasker og skvis eller med vores rentvandanlæg som producerer 100 % rent og kalkfrit vand, står vi klar til at hjælpe dig. Vi arbejder både fra stige og egen lift, så vi kan også hjælpe dig selvom du skal have pudset højere end 1. sal. 

Kontakt os allerede i dag, uanset hvilken opgave du eller din virksomhed måtte have – Stige Vinduespolering ApS er dit sikre valg for en stabil og kvalitetsbevidst leverandør inden for vinduespolering.

Vinduespolering for private i Svendborg

Vinduespolering i hjemmet er for mange en uoverskuelig opgave, som tager lang tid. Mange vælger derfor at hyre en professionel vinduespudser, som klarer alt det hårde arbejde. Hos Stige Vinduespolering yder vi også vinduespolering for private i Svendborg, så kan kan priotere din tid på noget vigtigere imens. Vi har de rette redskaber og produkter, så dine vinduer bliver smukke og rene igen efter vores besøg. Kontakt os nærmere for et skræddersyet tilbud. 

Vinduespolering for offentlige kunder i Svendborg

Hos Stige Vinduespolering tilbyder vi løsninger til vores offentlige kunder i Svendborg. Vi kan polere vinduer i offentlige institutioner som skoler, biblioteker, sygehuse eller lign. I aftale med os skræddersy vi et tilbud som matcher dine behov for polering af vinduer. Vi ønsker at leverer den bedste kvalitet, når det kommer til pudsning af vores kunders vinder. Derfor sørger vi altid for at benytte miljøvenlige og kemikaliefrie milder til rengøring af vinduespartier. Derudover fremstiller vi selv vores kalkfrie vand, så striber på glasset undgåes. 

Polering af vinduer for erhvervskunder i Svendborg

Hos Stige Vinduespolering tilbyder vi også erhvervskunder i Svendborg polering af deres vinduer. Vi har specielt udstyr og produkter, der er designet til at polere store facader og indgangspartier. Vi har mange års erfaring med at polere store vinduer, som normalt kan være svære at komme til. Vores vinduespudser arbejder både fra stige og lift, så vi altid kan komme til uanset højden. Hvad end det drejer sig om polering af vinduer i erhvervsejendomme som butikker, kontorer eller restauranter eller lign, har vi erfaringen og udstyret, der skal til. Kontakt os nærmere for et tilbud. 

Lignende opgaver i området

Udfyld nedenstående og vi sender dig et tilbud snarest

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage til dig med et tilbud indenfor 24 timer.