fbpx

Vinduespolering

Ring i dag på tlf. 66 11 48 11

Send en mail til ael@stige-vinduespolering.dk

Hos Stige Vinduespolering vasker og polerer vi vinduer på hele fyn og i trekantsområdet.

Vinduespolering for privat-, erhvervs- og offentlige kunder

Uanset om du skal have pudset dine vinduer med indvasker og skvis eller med vores rentvandanlæg som producerer 100 % rent og kalkfrit vand står vi klar til at hjælpe dig.

Vi arbejder både fra stige og egen lift, så vi kan også hjælpe dig, selvom du skal have pudset højere end 1. sal. 

Kontakt os allerede i dag, uanset hvilken opgave du eller din virksomhed måtte have. Stige Vinduespolering ApS er dit sikre valg for en stabil og kvalitetsbevidst leverandør inden for vinduespolering.

Professionel vinduespolering

Vi forstår, at vinduespudsning kan være en udfordrende opgave. Især når det kommer til svært tilgængelige vinduer eller store facader. Derfor tilbyder vi hos Stige Vinduespolering ApS omfattende tjenester til både private, erhvervslivet og offentlige institutioner. Vores erfarne team er trænet til at håndtere alle typer vinduer – fra små hjem til store kontorbygninger og institutioner.

Arbejde fra stige og lift – Ingen opgave er for stor 

Nogle opgaver kræver en ekstra indsats, især når det kommer til vinduespolering på højere etager. Derfor er vores team udstyret til at arbejde både fra stige og egen lift. Det gør os i stand til at nå og polere vinduer, selv på højder over første sal.

Vi prioriterer altid sikkerheden af vores arbejde. Vores erfarne medarbejdere har de nødvendige færdigheder og udstyr til at udføre opgaven uden problemer. Uanset om du har brug for en enkelt polering eller en regelmæssig serviceaftale, er vi her for at sikre, at dine vinduer altid skinner. 

Udfyld nedenstående og vi sender dig et tilbud snarest

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage til dig med et tilbud indenfor 24 timer.